Om oss

Vi är din kompletta fastighetspartner som har alla tjänster du behöver inhouse. Vi skapar ett mer lönsamt fastighetsägande tillsammans med dig. Dedt som genomsyrar vår verksamhet är fokus på enkelhet, flexibilitet och vårt lösningsorienterade arbete. Vi brukar säga att ”vi är allt från den lilla vaktmästaren till den stora byggaren”. 

En fråga som ofta ställs är om vi har några begräsningar? Och svaret är alltid detsamma – nej ”the sky is the limit!”. Vi är din heltäckande fastighets- och företagspartner som riktar sig till bostadsrättföreningar, fastighetsägare samt företagare.

En del av IC Gruppen

IC Gruppen är det självklara valet inom service och tjänster. Vi arbetar med att vara en komplett servicepartner och med våra kunder i hela processen. IC Gruppen är i ständig utveckling och därför investerar vi för att kunna uppfylla våra kunders behov genom våra tjänster. Vi investerar både i befintliga verksamheter med hög kompetens men utvecklar även i egen regi. Vi ger företagare chansen att känna sig delaktig i något större och hjälper dig att ta er verksamhet till nästa nivå. Vår styrka är att all vår kompetens finns inhouse, där vi gemensamt delar information och strategier mellan de olika bolagen. Med vårt motto ”vi är starkast som grupp” blir vi din kompletta servicepartner som gör att du kan samla alla dina ärenden på ett ställe. 

Vill du veta mer om våra tjänster eller hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt? Skicka iväg en förfrågan till oss genom att klicka på kontakta oss.

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig.