Arbetsplats­service

Vi har samlat allt som innefattas av arbetsplatsservice under en och samma rubrik. Våra tekniker uträttar montage så som montering av möbler och uppsättning av tavlor. Vi ansvarar för allt som har med mötesteknik  vilket innebär den tekniska utrustningen samtidigt som vi erbjuder installation av all konferensteknik. En annan del till arbetsplatsservicen är posthanteringen, hantering av felanmälan och lokalvård.

Vid företagsflytt, så förenklar vi er företagsflytt så att processen blir så smidig som möjligt så att verksamheten kan fortsätta som vanligt utan onödiga avbrott. Det gäller både innan, under och övergången till de nya lokalerna. Företagsflytt brukar normalt sett innebära en större process som oftast är tidskrävande men vi optimerar och förenklar allt för er. Det innefattar planeringsarbetet, packning, flytt, städning, mellanlagring, leverans, uppackning och montering av möbler. Vi hjälper er även med kontorsanpassning och optimering av era nya lokaler.

Tjänsten innehåller

IC Fastighetsservice utför också arbetsplatsanpassning där vi gör allt från förnyelse, ommöblering, byggservice, montage, installationer. Vi erbjuder en helhetslösning till dig som företag och täcker allt från starkström som svagström samt samordnar med elektriker, fibertekniker, rörläggare och kyltekniker.

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig.