Vår avdelning

Välkommen till vår Bygg & Skötsel avdelning på IC Gruppen! Vi är specialister på allt inom bygg, fastigheter och service. 

Vi är din kompletta fastighetspartner och har allt du behöver inhouse med affärsidén att du endast ska använda dig av en enda kontaktperson. Våra kunder idag består av allt från privatpersoner, företagare, BRF, samfälligheter samt fastighetsägare. Vi samordnar allt internt och erbjuder högkvalitativ service så at du som kund ska känna dig trygg. Läs mer om alla tjänster vi behöver nedan! 

Vi erbjuder följande tjänster inom Bygg & Skötsel

Vi erbjuder följande tjänster inom Bygg & Skötsel

Vi riktar oss till dig som privatkund, företagare, fastighetsägare, BRF samt byggherrar. Med över tio års erfarenhet i branschen har vi kompetenta och kvalificerade tekniker som kan tillhandahålla de tjänster inom hushåll som du behöver. Fördelen med att välja oss på IC Gruppen är att vi erbjuder dig som kund möjligheten att samla allt på ett enda ställe med en enda kontakt.

Flexibilitet

Vi kan komplettera ditt önskemål med allt från leverans, installation, service samt bortforsling till din valda tjänst. Det som gör oss ännu bättre är att vi har allt annat du kan tänkas behöva under ett och samma tak. Vilket innebär att vi tillhandahåller kompletterande tjänster så som till exempel el, vvs, bygg och snickeriarbeten. Tag kontakt med våra medarbetare och låt oss hjälpa dig med din renovering, projekt eller nybyggnation.

Varför välja oss

Fördelen med att välja oss på IC Gruppen är främst att vi besitter lång erfarenhet och strävar alltid efter att leverera högsta kvalité till dig som kund där kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Dessutom så erbjuder vi en helhetslösning för dig som kund då vi bistår med allt från bygg, elarbete, VVS, hushållsservice, kyla & värmepumpar Allt detta finns samlat under ett enda tak för att du som kund ska kunna välja en enda leverantör. Vilket också ger oss möjligheten att helt och hållet erbjuda skräddarsydda lösningarna till dig.

Vår affärsidé är att allt som räcker är en enda kontaktperson för alla dina behov. Det betyder att våra projektledare samråder mellan de olika avdelningarna så att du som beställare inte behöver använda dig av flera leverantörer. 

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.