Lokalvård

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Överlåt din lokalvård till våra specialister som innehar rätt kompetens som kan underlätta för dig som företagare, brf, samfällighet och fastighetsägare. Vi erbjuder lokalvård så som trappstäd och byggstäd. Vårt främsta mål på IC Gruppen är att du som kund ska få en komplett partner som har allt du behöver inhouse för din fastighet.

Privatperson
Företag
BRF/Samfällighet
Fastighetsägare

LOKALVÅRD

Med bred kompetens och erfarenhet inom branschen kan vi leverera lokalvård i Skåne med omnejd. Vi anpassar din verksamhets lokalvårdtjänster efter varierande behov och önskemål där vi värdesätter städtjänster som bidrar till en trevlig och trygg miljö. Som en del av lokalvård erbjuder vi även kontorsstädning, fönsterputsning samt golvvård. Vi håller oss uppdaterade med utvecklingen av materialval samt användning av miljömärkta produkter för din lokalvård.

I tjänsten lokalvård förser vi även flyttstädning, byggstädning, storstädning, städning av höga höjder och avfallshantering. Då vi arbetar med ett flertal olika typer av uppdragsgivare är uppdragen alltid baserat på kundens specifika behov och vi hjälper såklart till med att identifiera vad ditt behov består av.

Varför välja oss

Fördelen med att välja oss på IC Gruppen är främst att vi besitter lång erfarenhet och strävar alltid efter att leverera högsta kvalité till dig som kund där kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Dessutom så erbjuder vi en helhetslösning för dig som kund då vi bistår med allt från bygg, elarbete, VVS, hushållsservice, kyla & värmepumpar. Allt detta finns samlat under ett enda tak för att du som kund ska kunna välja en enda leverantör. Vilket också ger oss möjligheten att helt och hållet erbjuda skräddarsydda lösningarna till dig.

Vår affärsidé är att allt som räcker är en enda kontaktperson för alla dina behov. Det betyder att våra projektledare samråder mellan de olika avdelningarna så att du som beställare inte behöver använda dig av flera leverantörer.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.