Markskötsel

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Lämna din markskötsel och grönyteskötsel till oss! Vi tar hand om allt från entréer, lekplatser, gångvägar, grönområden, träd och rabatter samt övriga ytor som tillhör fastigheten. Idag består våra kunder av bostadsrättföreningar, företagare, samfälligheter och kommersiella fastigheter.

Privatperson
Företag
BRF/Samfällighet
Fastighetsägare

Markskötsel

Våra markspecialister innehar lång branschvana och hjälper dig med trivsamma grönytor, buskage samt rabatter. Vi förser er med skräddarsydda lösningar när det kommer till markskötsel och variationen på tjänsten utformas efter ditt specifika behov och önskemål. Det kan innebära allt från skötsel av planterings- och gräsytor, rabattskötsel, häck- och gräsklippning, underhåll av grus- och sandytor, vattning av plantering i krukor till buskage och trädplantering. Utöver det så tillhandahåller vi även gårdsombyggnationer, trädgårdsanläggning samt stensättning till ditt projekt.

Vi tillhandhåller service inom säsongbaserad markskötsel där vi under våren/ sommaren står vi ditt förfogande med gräsklippning, ogräsbekämpning, vattning och skötsel av grillplatser, pergola och staket. Under vintertid utför vi snöröjning samt halkbekämpning där jourarbete finns till förfogande.

Varför välja oss

Fördelen med att välja oss på IC Gruppen är främst att vi besitter lång erfarenhet och strävar alltid efter att leverera högsta kvalité till dig som kund där kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Dessutom så erbjuder vi en helhetslösning för dig som kund då vi bistår med allt från bygg, elarbete, VVS, hushållsservice, kyla & värmepumpar. Allt detta finns samlat under ett enda tak för att du som kund ska kunna välja en enda leverantör. Vilket också ger oss möjligheten att helt och hållet erbjuda skräddarsydda lösningarna till dig.

Vår affärsidé är att allt som räcker är en enda kontaktperson för alla dina behov. Det betyder att våra projektledare samråder mellan de olika avdelningarna så att du som beställare inte behöver använda dig av flera leverantörer.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.