Teknisk förvaltning

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Vår tekniska förvaltning besitter stor kunskap och hjälper dig att upprätthålla fastighetens långsiktiga värde. Vi arbetar självklart proaktivt och ser över underhållsåtgärder och förbättringsmöjligheter samt att alla lagkrav för fastigheten efterföljs. Det innefattar allt från fastighetsskötsel, utemiljö, lokalvård, OVK, underhållsarbete, brandskydd, renoveringsarbete, ombyggnationer, offerthantering till upphandlingsarbeten.

Privatperson
Företag
BRF/Samfällighet
Fastighetsägare

Teknisk förvaltning

Som ett komplement till fastighetsskötsel erbjuder vi teknisk förvaltning vars huvudfokus är att se över de tekniska systemen, tillsyn, planerade underhåll av fastigheter med fokus på det tekniska som till exempel hiss, ventilation och kylsystem. Det handlar också om att tillgodose myndighetskrav som besiktning, kontroll av radiatorer samt energiförbrukning.

Med teknisk förvaltning hjälper vi dig att sköta om och vårda fastigheten samtidigt som vi hjälper till att se över driftkostnaderna och optimera dessa. Åtgärder som vi ser över för att energioptimera fastigheten är exempelvis armaturbyte till led, balansering av värmesystemet, reparationer av mindre vvs-arbeten, fönster & dörrbyte samt installation av smart teknik.

Varför välja oss

Fördelen med att välja oss på IC Gruppen är främst att vi besitter lång erfarenhet och strävar alltid efter att leverera högsta kvalité till dig som kund där kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Dessutom så erbjuder vi en helhetslösning för dig som kund då vi bistår med allt från bygg, elarbete, VVS, hushållsservice, kyla & värmepumpar. Allt detta finns samlat under ett enda tak för att du som kund ska kunna välja en enda leverantör. Vilket också ger oss möjligheten att helt och hållet erbjuda skräddarsydda lösningarna till dig.

Vår affärsidé är att allt som räcker är en enda kontaktperson för alla dina behov. Det betyder att våra projektledare samråder mellan de olika avdelningarna så att du som beställare inte behöver använda dig av flera leverantörer. 

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.