Bygg­service

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Vår Byggavdelning hjälper dig att förverkliga dina framtida projekt i bostäder, föreningar eller fastigheter. Det finns ett ständigt behov av renovering eller service inom fastigheter. Vi tar oss an stora som små projekt.

Det innefattar allt från ombyggnationer, till mindre nybyggnationer, köksrenovering, badrumsrenovering, tvättstugerenovering, tak- & fönsterbyte, fasadrenovering och avropsarbeten. Vi är din kompletta tjänstepartner som är med från start till slut.

Privatperson
Företag
BRF/Samfällighet
Fastighetsägare

BYGGSERVICE TJÄNSTER

Vi är specialiserade på allt inom byggservice och erbjuder ett brett val av tjänster för att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster som innefattar allt från om- och tillbyggnation, underhåll och reparationsarbete samt renovering.

Vi besitter en lång och bred erfarenhet från byggbranschen och arbetar idag med olika typer av uppdragsgivare allt från privat, till företagare, bostadsrättföreningar samt fastighetsägare. Uppdragens storlekar varierar beroende på ditt specifika behov som kund.

Vi är verksamma i hela Skåne och utför allt från badrum- och köksrenovering, till fasadrenovering, fönster- och dörrbyte, takomläggning samt service och underhåll. Fördelen med att välja oss är att vi tillhandhåller alla tjänster inhouse.

SERVICE & HANTVERKSTJÄNSTER

SERVICEARBETEN SAMT HANTVERKSTJÄNSTER
Som helhetsleverantör inom byggservice erbjuder vi även hantverkstjänster så som snickeriarbeten, målning, plattsättning samt ROT-arbeten. Vårt främsta mål är att erbjuda pålitliga byggtjänster för dig som privatperson, företagare, bostadsrättförening samt fastighetsägare. Vi värdesätter kvalitet och noggrannhet och strävar alltid efter att skapa hållbara och optimerade lösningar för ditt specifika behov.

UNDERHÅLL & REPARATIONER
Vi utför underhållsarbete och reparationer för din fastighet så att du slipper oplanerade avbrott samtidigt som vi säkerhetsställer att ny införda lagkrav och säkerhetsprotokoll uppfylls. Vi underhåller och reparerar befintliga fastigheter och utför allt inhouse.

Varför välja oss

Fördelen med att välja oss på IC Gruppen är främst att vi besitter lång erfarenhet och strävar alltid efter att leverera högsta kvalité till dig som kund där kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Dessutom så erbjuder vi en helhetslösning för dig som kund då vi bistår med allt från bygg, elarbete, VVS, hushållsservice, kyla & värmepumpar. Allt detta finns samlat under ett enda tak för att du som kund ska kunna välja en enda leverantör. Vilket också ger oss möjligheten att helt och hållet erbjuda skräddarsydda lösningarna till dig.  

Vår affärsidé är att allt som räcker är en enda kontaktperson för alla dina behov. Det betyder att våra projektledare samråder mellan de olika avdelningarna så att du som beställare inte behöver använda dig av flera leverantörer.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.