Fastighetsservice

Malmö, Helsingborg, Lund & övriga Skåne

Vi tillhandhåller professionella tjänster inom fastighetsservice så som regelbundet underhåll, lokalvård, OVK, el, VVS, markskötsel med mera. Letar du efter en komplett fastighetspartner? Då har du kommit rätt!

Privatperson
Företag
BRF/Samfällighet
Fastighetsägare

FASTIGHETSSERVICE TJÄNSTER

Som din helhetsleverantör inom fastighetsservice utför vi allt från underhåll till fastighetsskötsel, avfallshantering samt lokalvård. Vi säkerhetsställer att din fastighet får en trygg miljö - det gäller trappor, vindar, allmänna ytor, soprum och liknande. Tillsammans strävar vi efter att skapa en trivsam och välfungerande miljö för fastigheten och boende.

Utemiljö

När det kommer till fastighetens utemiljö tillhandhåller vi tjänster allt för fastighetens utemiljö. Det gäller allt från trädgårdsskötsel och trädgårdsservice, grönyteskötsel samt diverse säsongsarbeten. Vi arbetar långsiktigt och värnar om miljön - därav är underhållsarbete på både mark och grönyta en viktig faktor i vår vardag. Självklart anpassar vi skötseln av utemiljö efter årstiderna.

Varför välja oss

Fördelen med att välja oss på IC Gruppen är främst att vi besitter lång erfarenhet och strävar alltid efter att leverera högsta kvalité till dig som kund där kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Dessutom så erbjuder vi en helhetslösning för dig som kund då vi bistår med allt från bygg, elarbete, VVS, hushållsservice, kyla & värmepumpar. Allt detta finns samlat under ett enda tak för att du som kund ska kunna välja en enda leverantör. Vilket också ger oss möjligheten att helt och hållet erbjuda skräddarsydda lösningarna till dig.

Vår affärsidé är att allt som räcker är en enda kontaktperson för alla dina behov. Det betyder att våra projektledare samråder mellan de olika avdelningarna så att du som beställare inte behöver använda dig av flera leverantörer.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.